Diskusné fórum

Sem môžete pisať svoje otázky prípadne dotazy alebo zaujímavosti.

Fórum

Dátum 04.12.2013
Vložil Mich@l
Titulok Re:Re:Re:Strika nafta

Ta membrana sa neda kupit samostatne, oto som sa aj pokusal, pretoze kupovat celu pumpu je naozaj škoda. No nakoniec som musel aj kupit celu pumpu. Ja som vtedy kupil 2 pumpy + nahon na pumpu. Ten nahon je dlha tycka , ktora je napajana z vačkovej hriadely a pohana pumpe a konce sa zvyknu vydrat. Tak budes potrebovat mam este jednu cisto novu pumpu.

Dátum 27.05.2019
Vložil majo
Titulok Re:Re:Re:Re:Strika nafta

pumpa

Dátum 27.05.2019
Vložil majo
Titulok Re:Re:Re:Re:Strika nafta

Dobry den mamaproblemy z palivovou pumpou, písal si že maš jednu nahradnú
ak by si ju ešte mal potreboval by som ju a z tyčou prosím ozvi sa mi, alebo aspon mi porad kde ju kupiť. Dakujem Majo
email Ekvmont@gmail.com

Dátum 04.06.2013
Vložil 18milan7
Titulok kardan

Poprosim znalych veci. Aky kardanovy križ sa to tohoto hybridu da namontovať? Ďakujem. 18milan7@azet.sk

Dátum 05.06.2013
Vložil Administrator
Titulok Re:kardan

Nazdar, Ja použivam ako nahradu na svojej Microcar-i, kardanovy kríž z lada 2101/2107. Tieto kríže sú aj z maznicou v strede na mazanie. Takže mažem kardanovy kríž tak raz za tri mesiace.

Dátum 08.05.2013
Vložil Marcel
Titulok čudne zvuky

Zdravim vie my niekto poradit z prevodovky--respektyve ako je lamela spojkova ide taky čudny zvuk nie stale niečo take ch---ch--ch--ch de sa da poprypade zohnat lamelaspojkova

Dátum 08.05.2013
Vložil Mich@l
Titulok Re:čudne zvuky

Pekny den ti prajem, no nepotesim ta lebo take iste zvuky som mal aj ja a ide o vytlacne lozisko. Taketo lozisko si vies zohnat v mototechne, ceny sa pohybuju okolo 7 az 15,- €.
Co sa tyka lamely a pritlacaku da sa zohnat. Ja som tiez nedavno menil komplet.
PS keby si nevedel zohnat tak mam jednu cistonovu zabalenu

S pozdravom

Dátum 25.07.2013
Vložil Marcel
Titulok Re:Re:čudne zvuky

Pekny večer odpisovali stemy ohladom tych čudnych zvukou. Došlo to do štadia že sa nedaju zaradit niektore rychlosti.Neviem čo stym či vymenit celu rychlostnu skrynu,alebp postači prytlačne ložisko lamela .Ak vas poprosim prezvonte ja vas zavolam ohladom info pochadzam od košice -okolie 0903374246Dakujem

Dátum 22.08.2013
Vložil Juro
Titulok Re:Re:Re:čudne zvuky

ja by som sa chcel popytat na tie lamely, mate ich este ? spojka odisla uplne , uz nejde vobec. dakujem

Dátum 25.08.2013
Vložil Mich@l
Titulok Re:Re:Re:Re:čudne zvuky

Tak spojka by sa nasla. Len treba konkretne popisat o ake diely by islo.

Dátum 30.03.2013
Vložil Juro
Titulok Poistka

zaujimala by ma poistka kolko platite za microcar a este jedna vec, nemate nahodou niekto pneu na toto auto, ja som ho kupil z obycajnymi pneu, no nemaju taku nosnost a auto strasne plava.

Dátum 31.03.2013
Vložil Mich@l
Titulok Re:Poistka

Nazdar, no tak ja platim rocne 100,.€, ja co pouzivam na prevoz roznych nakladov tak mam tiez obycajne matator 175 r 13 a zatial my to staci. Aj ked uz zhanam 13-sky ceckove co sa vyuzivaju na privesnych vozikoch.

Dátum 31.03.2013
Vložil Ondrej
Titulok Re:Poistka

Ja mam v zadu pneumatiky zo skoda 120 tvz. "Drapak" a v pohode uveze 800-900kg.

Dátum 14.03.2013
Vložil Lubo
Titulok vin

Zdravím, vie mi niekto poradiť kde nájdem vin číslo na karosérii? dík

Dátum 24.03.2013
Vložil Mich@l
Titulok Re:vin

Zdravím Ta, no vin cislo vyrazali na pravu stranu (spolujazdec), može byt 5 miestne, alebo kompletné 17 miestne.
Keby nieco napis.

Dátum 26.01.2013
Vložil Milan
Titulok elektroinastalacia

Zdravím, vie mi niekto preposlat celú elektroinstalaciu micorcar m19?

Dátum 21.02.2013
Vložil Mich@l
Titulok Re:elektroinastalacia

Zdravim ta, no ja by som ti vedel preskenovat elektroinstalaciu v microcari ako maju byt poistky a schemu elekrickej instalácie, len my musis poslat email.

Dátum 06.11.2015
Vložil Karel
Titulok Re:Re:elektroinastalacia

Dobrý den, pokud ještě najdete elektroschéma M19, velmi by se hodila. Děkuji velice. Karel kbocek@tiscali.cz

Dátum 23.07.2016
Vložil Slavo
Titulok Re:Re:elektroinastalacia

Zdravím. je ešte možnosť zaslať el.schému na e-mail?
slavomir.carnoky@gmail.com
vrúcna vďaka, odmením ak bude treba

© 2011 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode